• Same Day Delivery van unieke beautymerken
  • Beauty shop met deskundig team en persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 inclusief heerlijke samples
  • Nederlandse webshop met winkel in Amsterdam
Erborian

Erborian - Charcoal Detox! - 190 ml + 15 ml + 1 st

45,00 25,00
Delen
Merk:
Delen
  • Same Day Delivery van unieke beautymerken
  • Beauty shop met deskundig team en persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 inclusief heerlijke samples
  • Nederlandse webshop met winkel in Amsterdam

Beschrijving

In de Charcoal Detox! Kit van Erborian zit alles wat je nodig hebt voor jouw nieuwe, favoriete diep reinigende detox-routine! De Charcoal Konjac Sponge is gemaakt met hoogwaardige ingrediënten die de huid reinigen en scrubben om een gladdere, zachtere en helder uitziende huid te geven! De Black Cleansing Oil verwijdert voorzichtig onzuiverheden, overtollig talg en sporen van zelfs hardnekkige en waterproof make-up. De huid voelt schoon, soepel, zacht en gevoed aan, alsof deze omhuld is met een non-oily beschermde waas. De teint is helder, je huid ziet er weer fris en stralend uit! De Black Scrub helpt de huidtextuur te verfijnen en de glas te verminderen, zodat de huid gezuiverd en gladder aanvoelt. Je huid zal er helderder uitzien met een matte finish!

De kit bevat
- Black Cleansing Oil - 190 ml
- Black Scrub - 15 ml
- Charcoal Konjac Sponge

Gebruiksadvies

Laat de Charcoal Konjac Sponge van Erborian 3 minuten lang water opnemen, zodat de spons vochtig en zacht is. Knijp het overtollige water lichtjes uit en masseer zachtjes over het gezicht en lichaam met cirkelvormige bewegingen, ook mogelijk in combinatie met een cleanser. Spoel het gezicht af na gebruik en laat aan de lucht drogen.

Masseer de Black Cleansing Oil van Erborian in een droog gezicht, ogen en lippen met de vingertoppen, in cirkelvormige bewegingen. Afspoelen met warm water.

Breng een fijne laag Black Scrub van Erborian aan op de droge huid en laat het 3 minuten intrekken. Masseer het gezicht met natte handen en spoel het daarna af met water. Gebruik een of twee keer per week.

Over het merk

Het Koreaanse Erborian, “Herbs of the Orient”, werd opgericht door Hojung Lee en Katalin Bereny. De één een Koreaanse wetenschapper, de ander een beauty globetrotter. Samen vertalen ze Aziatische skincare expertise naar beauty en therapeutische rituelen voor de hele wereld. Gebaseerd op natuurlijke kruiden, staat de K-Beauty range bekend om zijn verrassende en baanbrekende producten. De exclusieve formules met heerlijke geuren en texturen worden via geavanceerde technologieën ontwikkeld in het laboratorium in Seoul.

Bezorging

Bij COSMANIA kun je zelf bepalen wanneer je je bestelling wil ontvangen! Je ontvangt voor elke bestelling een track & trace code zodat je je bestelling makkelijk kunt volgen.
In Nederland gelden de volgende bestel- en aflevermogelijkheden:

Bestelmoment Bezorging Verzendkosten
Maandag - Vrijdag tot 11.59 U
Vandaag!


- €1,95 voor bestellingen vanaf €35
- €6,90 voor bestellingen onder €35
Maandag - Donderdag tot 23.59 U
Vrijdag tot 16 U

Morgen


- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €4,95 voor bestellingen onder €35
Vrijdag vanaf 16 uur - Zondag 23.59 U Maandag
- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €4,95 voor bestellingen onder €35