• Beauty webshop met unieke, niche beautymerken
  • Webshop met deskundig team & persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 en Same Day Delivery in NL
  • Sampling & spaarprogramma voor extra voordeel
This Works

This Works - Sleep Power Nap Spray - 50 ml

35,00
In shopping basket Favorieten
Delen
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
Delen
  • Beauty webshop met unieke, niche beautymerken
  • Webshop met deskundig team & persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 en Same Day Delivery in NL
  • Sampling & spaarprogramma voor extra voordeel

Beschrijving

Nieuw! De This Works Sleep Power Nap Spray! Haal het maximale uit je dag en power-up met een powernap om vermoeidheid te verminderen en je prestaties overdag te verbeteren. Een klinisch bewezen (voor 99%) natuurlijk slaapmiddel met lavendel, vetivert en wilde kamille om lusteloosheid en loomheid te bestrijden en je een echte energie boost te geven!

Rust, herstel of haal je slaap in op elk gewenst moment van de dag met een geplande en gecontroleerde powernap. Energieniveaus en alertheid ervaren over het algemeen een dip tussen 13.00 en 16.00 uur, waardoor je je slaperig kan voelen en geneigd kan zijn om een ​​koffiepauze te nemen. Dit is dan ook de beste tijd om je dutje te plannen! Na je powernap ben je weer alerter, je voelt je lekkerder en je ziet er weer frisser uit. 

De krachtige formule bevat de award-winning, 100% natuurlijke slaapgeur van This Works Sleep in een multifunctioneel afgifte-systeem, waardoor je snel kunt wegdromen, zelfs wanneer je onder druk staat én je in slaap houdt, ook al gaat de wereld om je heen gewoon door! In klinische studies had 93% van de proefpersonen het gevoel dat ze mentaal en lichamelijk beter presteerden en beter in staat waren hun impulsen te beheersen na gebruik van deze Power Nap Spray*.

*In een onderzoek onder 100 proefpersonen die gedurende de dag regelmatig powernaps doen.

Gebruiksadvies

De aanbevolen tijd om te dutten en je verfrist te voelen is 20 minuten, de totale sluimertijd is dan 20 minuten, waarvan je 5-10 minuten echt kunt slapen. Probeer tijdens deze periode zoveel mogelijk licht en geluid uit te schakelen. Mist de This Works Sleep Power Nap Spray over een (reis)kussen of je hoofdsteun en adem in om te ontspannen. Voor een meer herstellend dutje kun je het best een gehele slaapcyclus doorlopen, die duurt ongeveer 90 minuten + 10 minuten om in slaap te komen.

Werkstoffen

De Sleep Power Nap Spray van This Works bevat de volgende ingrediënten: Linalool; Linalyl Acetate; Vetiverols; Ocimene; Caryophyllene; Terpentine-4-ol; beta-Pinene; d-Limonene; 1-Octen-3-yl acetate; Geraniol.

Over het merk

This Works is van mening dat slaap de eerste en meest belangrijk stap is in elke huidverzorgingsroutine. Naast hun natuurlijke en effectieve ‘slaapmiddelen’ bieden ze doelgerichte skincare producten die in harmonie werken met je body-clock om je skin-performance gedurende 24h per dag te optimaliseren. De award-winning producten van het Engelse ThisWorks bevatten allemaal een ‘superblend’ van natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën en aroma-therapeutische geuren van de puurste en beste kwaliteit om zichtbaar en klinisch bewezen resultaat te geven. This Works test al hun producten tijden het ontwikkelingsproces ook op een gebruikerspanel om er zeker van te kunnen zijn dat de producten altijd hun beloftes nakomen. Een product wordt niet gelanceerd totdat het hele panel bevestigt: “This Works”!

Bezorging

Bij COSMANIA kun je zelf bepalen wanneer je je bestelling wil ontvangen! Je ontvangt voor elke bestelling een track & trace code zodat je je bestelling makkelijk kunt volgen.
In Nederland gelden de volgende bestel- en aflevermogelijkheden:

Bestelmoment Bezorging Verzendkosten
Maandag - Vrijdag tot 11.59 U
Vandaag!


- €1,95 voor bestellingen vanaf €35
- €5,95 voor bestellingen onder €35
Maandag - Donderdag tot 23.59 U
Vrijdag tot 16 U

Morgen


- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €3,95 voor bestellingen onder €35
Vrijdag vanaf 16 uur - Zondag 23.59 U Maandag
- Gratis voor bestellingen vanaf €35
- €3,95 voor bestellingen onder €35