• Gratis verzending vanaf €35,-
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Gratis samples & cadeautjes
 • Gratis persoonlijk advies
 • Unieke beautymerken
 • Cadeauservice
This Works

This Works - Travel Diffuser + Love Sleep Bedroom Blend - 1 st + 10 ml

56,00
Snelle levering
Merk:
Levertijd:
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden
 • Gratis verzending vanaf €35,-
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Gratis samples & cadeautjes
 • Gratis persoonlijk advies
 • Unieke beautymerken
 • Cadeauservice

Beschrijving

Bij jij al in the mood? Ontdek This Works Love Sleep Bedroom Blend met travel diffuser: een sensuele, 100% natuurlijke, pure etherische olie met de Superblend van Ylang Ylang en Patchoeli, samen met een handzame oplaadbare diffuser. Bewezen ontspannend en kalmerend wat intimiteit en slaap bevordert, waar je ook maar bent!

Dim het licht, switch off van de dagelijkse beslommeringen en laat deze aroma-therapeutische geur je meevoeren in de mood voor seks en slaap. De geur van de This Works Love Sleep Bedroom Blend is gemakkelijk in je avondritueel te integreren en moedigt je aan om je slaapkamer terug te claimen voor de dingen die er elke nacht toe doen. Zo bevorder je gezondere slaapgewoonten. Deze speciale geur bestaat uit 100% natuurlijke etherische oliën, waaronder Ylang Ylang - bekend om zijn kalmerende eigenschappen dat zorgen wegneemt en de zintuigen prikkelt. De Patchoeli in de Superblend heeft een zacht kalmerend effect op een onrustige geest aangevuld met wierook, dat een diepere ademhaling aanmoedigt en ideaal is voor meditatie. Deze aroma-therapeutische geur van de This Works Love Sleep Bedroom Blend herstelt een gezond evenwicht in je slaapkamer en je nachtelijke routine. Voor een betere slaap en frissere ochtenden.

En onderzoek toonde al aan: 92% voelde zich minder gespannen met het gebruik van de This Works Love Sleep Bedroom Blend (in een gebruikerstest met 25 deelnemers gedurende 14 dagen)

100% natuurlijk, geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap, geschikt voor veganisten.

Gebruiksadvies

Voeg 5-10 druppels van je gekozen etherische olie toe aan het navulkussentje van de diffuser, schakel in en geniet 4 uur lang van sfeervullende aromatherapeutische geuren als de diffuser volledig opgeladen is.

Over het merk

This Works is van mening dat slaap de eerste en meest belangrijk stap is in elke huidverzorgingsroutine. Naast hun natuurlijke en effectieve ‘slaapmiddelen’ bieden ze doelgerichte skincare producten die in harmonie werken met je body-clock om je skin-performance gedurende 24h per dag te optimaliseren. De award-winning producten van het Engelse ThisWorks bevatten allemaal een ‘superblend’ van natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën en aroma-therapeutische geuren van de puurste en beste kwaliteit om zichtbaar en klinisch bewezen resultaat te geven. This Works test al hun producten tijden het ontwikkelingsproces ook op een gebruikerspanel om er zeker van te kunnen zijn dat de producten altijd hun beloftes nakomen. Een product wordt niet gelanceerd totdat het hele panel bevestigt: “This Works”!