• Gratis verzending vanaf €35,-
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Blog

1 / 15
Female founder achter Comme Ça Skincare Female founder achter Comme Ça Skincare
Door COSMANIA - 04 maart 2023 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging
Charlotte Seijerlin, de oprichter van Comme Ça Skincare had genoeg van alle allergische reacties, die ze kreeg bij het gebruik van reguliere huidverzorgings-producten. Ze ontdekte dat de producten die zij gebruikte vol zaten met synthetische ingrediënten. Ze besloot dat dit anders moest!
Lees meer
The power woman behind LOOkX! The power woman behind LOOkX!
Door COSMANIA - 04 maart 2023 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging, Make-up
LOOkX het award winnende beauty merk werd in 1999 opgericht door skin expert en ervaringsdeskundige in de beauty industrie Cindy van der Peet. Het viel Cindy, de female founder van LOOkX, op dat beauty merken veel mooie beloftes doen maar uiteindelijk weinig resultaat leveren als het gaat om bepaalde huidproblemen. Hierin wilde Cindy verschil in maken!
Lees meer
Favoriete haarproducten Favoriete haarproducten
Door COSMANIA - 24 februari 2023 - Haircare
Er zijn zo veel verschillende haartypes… Wij bieden voor elk haartype de beste producten. Wij verkopen namelijk alleen de door ons geselecteerde topmerken. In deze blog hebben we alvast een aantal effectieve, mooie producten op een rijtje gezet
Lees meer
Leer LOOkX kennen Leer LOOkX kennen
Door COSMANIA - 22 februari 2023
Proberen? Bij aankoop van €50,- aan LOOkX producten, krijg je het nieuwe LOOkX Lip mask t.w.v. €21,- cadeau!
Lees meer
Mooi prijsje Mooi prijsje
22 februari 2023
Altijd op zoek naar de fijnste beauty producten? (Wij ook 😉) In je zoektocht naar het perfecte product komt je soms net een pareltje tegen voor een mooi prijsje. Hieronder een greep uit een aantal topproducten die in de sale zijn.
Lees meer
GRATIS Natural Yoghurt Soap Refresh Mint GRATIS Natural Yoghurt Soap Refresh Mint
Door COSMANIA - 14 februari 2023 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging
We hebben weer een nieuw merk aan ons assortiment toegevoegd: YOGH. Waarom? Het Bulgaarse merk is 100% natuurlijk, effectief, watervrij & plasticvrij.
Lees meer
Gratis full size This Works cadeau bij jouw bestelling Gratis full size This Works cadeau bij jouw bestelling
Door COSMANIA - 09 februari 2023 - COSMANIA Buzz, Slapen
Heb jij al veel geprobeerd maar lukt het niet jouw nachtrust te verbeteren? Probeer This Works! Dit merk mag zichzelf slaapexpert noemen. Zij ontwikkelen producten die jouw nachtrust verbeteren. Het assortiment barst bovendien van de stressverlagende producten. Klink goed?
Lees meer
New month, new products New month, new products
Door COSMANIA - 27 januari 2023 - COSMANIA Buzz, Haircare, Huidverzorging, Make-up, Parfums
We vullen ons assortiment continu aan met de mooiste, nieuwste producten zodat jouw beauty stash up-to-date blijft. Kun je ons aanbod soms niet bijbenen? No problem!
Lees meer
We <3 geur We <3 geur
Door COSMANIA - 25 januari 2023 - COSMANIA Buzz, Parfums
Happiness is… a new scent! Deze maand zetten wij geuren voor jezelf én voor je huis in de spotlights. Een nieuwe geur prikkelt niet alleen je zintuigen maar kan je hele mindset een positieve boost geven. Ben jij op zoek naar een nieuwe geur?
Lees meer
Shop dit nieuwe merk met 20% korting! Shop dit nieuwe merk met 20% korting!
Door COSMANIA - 23 januari 2023 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging
Ken jij de shampoo vlokken van Marley’s al? De oprichters van Marley’s vonden het niet oké dat het grootste bestanddeel in shampoo water is. Daarom ontwikkelden zij vaste shampoo vlokken die je onder de douche mixed met wat douchewater.
Lees meer
Time to detox Time to detox
Door COSMANIA - 18 januari 2023 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging
De eerste maand van het jaar is een goede aanleiding voor een detox. Geef jij jouw huis een mega schoonmaak, doe je mee aan dry January, ga je voor een sapjes kuur of kies je ervoor om huid en haar een reset te geven?
Lees meer
Editor picks: new products Editor picks: new products
Door COSMANIA - 11 januari 2023 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging, Make-up
We voegen zo veel mooie, nieuwe producten aan het assortiment toe, dat we ons kunnen voorstellen dat je het niet altijd bij kunt houden. Daarom een overzicht met geweldige producten van fantastische merken die we onlangs hebben toegevoegd aan ons assortiment. Ontdek het zachtste lipmasker, de mooiste nail wraps en het beste nieuwe serum.
Lees meer
1 / 15