• Gratis verzending vanaf €35,-
  • Same day delivery vanaf €1,95
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Blog

1 / 13
Een clean mascara cadeau? Shop ILIA Beauty!
Door COSMANIA - 18 juni 2021 - COSMANIA Buzz, Make-up
Heb jij ILIA producten nodig of wil je het merk beter leren kennen? Dit is het uitgelezen moment! Bij aankoop van €40,- aan ILIA producten, krijg je nu namelijk een gratis Limitless Lash Mascara Mini t.w.v. €15,-! Handig om mee te nemen op reis of te proberen.
Lees meer
COSMANIA Summer Beauty Box
Door COSMANIA - 16 juni 2021 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging, Make-up, Slapen
Wow: de COSMANIA Summer Beauty Box is nu al uitverkocht! Is het jou gelukt om ‘m te scoren? Gefeliciteerd en heel veel plezier ermee. De box zit vol beauty goodies die je nodig hebt voor een heerlijke zomer.
Lees meer
Shop Bloomeffects bij COSMANIA
Door COSMANIA - 09 juni 2021 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging
In Nederland zijn we wel gewend aan de rijen vol fleurige tulpenvelden, toeristen kijken nog steeds hun ogen uit. Maar wist jij ook dat de tulp verzorgende eigenschappen heeft? Het Amerikaans-Nederlandse merk Bloomeffect wist dit wel, en heeft daarom de tulp verwerkt in hun unieke beauty producten.
Lees meer
Bescherm jouw lichaam tegen de zon
Door COSMANIA - 07 mei 2021 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging, Make-up
Het gaat de goede kant op, we mogen steeds meer van de zon genieten… Natuurlijk weet jij dat het verstandig is om jezelf tegen schadelijke UV-stralen te beschermen. Maar welke producten kies je daarvoor?
Lees meer
Verwennerij speciaal voor jouw moeder
Door COSMANIA - 03 mei 2021 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging, Parfums
9 mei is Moederdag. Wil jij iemand op deze dag in het zonnetje zetten? Ontdek onze cadeausuggesties hieronder. Kom je er niet uit? Dan laat je haar toch zelf kiezen: een COSMANIA cadeaubon is altijd een goed idee!
Lees meer
Boost jouw gevoelige huid
Door COSMANIA - 07 april 2021 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging
Een gevoelige huid herken je vaak aan een trekkerig gevoel, roodheid en soms zelfs uitslag en/of jeuk. Het is vervelend, maar er bestaan gelukkig oplossingen! Focus je tijdens jouw skincare routine op het verhogen van de weerstand van jouw huid.
Lees meer
NIEUW: U Beauty
Door COSMANIA - 17 maart 2021 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging
We hebben weer een fantastisch luxury beauty brand aan ons assortiment toegevoegd: U Beauty. Founder Tina Craig (je kent haar waarschijnlijk als @bagsnob op Instagram) gelooft dat je skincare routine compacter én beter kan, zo is U Beauty (Skincare simplified) ontstaan. Het assortiment bestaat uit drie luxe star products (verschillende formaten). Ontdek de producten hieronder & shop ze exclusief bij COSMANIA!
Lees meer
De ultieme anti-aging producten
Door COSMANIA - 05 maart 2021 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging
We vinden het niet leuk, maar (fijne) lijntjes en rimpels horen nou eenmaal bij het verouderingsproces van de huid. Hoewel we de tijd niet kunnen stoppen, kunnen we onze grootste wens – mooi ouder worden – wél uit laten komen. Met een beetje hulp van de juiste producten natuurlijk. Bescherm je huid tegen schadelijke zonnestralen en kies producten met de beste ingrediënten.
Lees meer
Vind jouw perfecte nude bij CTZN
Door COSMANIA - 01 maart 2021 - Make-up
CTZN Cosmetics is een inclusief cosmeticamerk waar echt iedereen terecht kan voor zijn perfecte nude. Grote sterren als Demi Lovato, Mariah Carey en Hilary Duff hebben hun perfecte nude al gevonden bij CTZN Cosmetics. Nu is het jouw beurt! Met deze ‘get matched quiz’ ontdek je binnen 1 minuut welke kleur het beste bij jou past.
Lees meer
Van een doffe huid naar een stralende glow
Door COSMANIA - 22 februari 2021 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging
Ziet jouw huid er grauw en dof uit of heb je last van schilfertjes en fijne lijntjes? Dan kan jouw huid een oppepper gebruiken! Wij hebben producten geselecteerd die jouw huid weer glans en kleur zullen geven.
Lees meer
Vier de liefde met deze Valentijnscadeaus
Door COSMANIA - 05 februari 2021 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging, Parfums
Het is bijna Valentijnsdag. Wie ga jij verrassen op de dag van de liefde? Bij COSMANIA hebben we een selectie Valentijnscadeaus samengesteld, daar vind je voor iedereen een geschikt cadeau – ook voor jezelf natuurlijk. Bestel je cadeaus nu en je hebt ze ruim voor Valentijn in huis. Kun jij niet kiezen? Tip: een cadeaubon van COSMANIA is altijd goed, dan kan de ontvanger zelf kiezen.
Lees meer
Tips tijdens de avondklok
Door COSMANIA - 29 januari 2021 - COSMANIA Buzz, Huidverzorging, Make-up, Slapen
Door de avondklok duren de avonden ineens een stuk langer. Hoewel dat erg vervelend kan zijn, willen wij er samen met jou het beste van proberen te maken. Tover jouw saaie avonden om tot ultieme self-care nights. Hoe? Wij hebben een selectie van producten gemaakt die je daarbij kan helpen! Voordat je het weet is er weer een nieuwe dag aangebroken…
Lees meer
1 / 13