• Gratis verzending vanaf €35,-
  • Dezelfde dag verzonden
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Get to know Danessa Myricks Beauty!

Door COSMANIA - 30 april 2024

Get to know Danessa Myricks Beauty!

Maak je klaar om de norm te breken met Danessa Myricks Beauty! Opgericht door Danessa Myricks, een ervaren make-upartieste die streeft naar inclusiviteit voor alle huidtypen en kleuren. Elk product is ontworpen met meer dan één toepassing in gedachten, op meerdere plekken en op alle gezichten. Ben je benieuwd naar de producten? In deze blog vind je alle Danessa Myricks must-haves! 

Colorfix

Laat je creativiteit lopen met de Colorfix! Deze vloeibare oogschaduw omvat veelzijdige, duurzame pigmenten zijn die kunnen worden gebruikt voor ogen, lippen en daarbuiten. Van levendige matte tinten tot boeiende metallic tinten. Deze kleurexplosies zijn verkrijgbaar in verschillende soorten finishes.  

Shop Colorfix
 
Yummy Skin Blurring Balm Powder

Dit product ging viral op TikTok! De Yummy Skin Blurring Balm Powder smelt perfect samen met de textuur van je huid. Het begint als een balsem wanneer je het aanbrengt, maar verandert snel in een poeder. Hierdoor krijg je een egale, langdurige finish die er natuurlijk uitziet en de hele dag blijft zitten. De talgaanmaak in je gezicht wordt gebalanceerd wat resulteert in een mooie natuurlijke glow! 

Shop Blurring Balm
 
Yummy Skin Serum Foundation

Huidverzorging en make-up in één! Deze foundations bieden een naadloze mix van dekking en hydratatie, waardoor jouw huid er stralend uitziet en verzorgd aanvoelt. De lichte formule is perfect voor dagelijks gebruik en pakt veelvoorkomende huidproblemen aan.  

Shop Serum Foundation
 
Infinite Chrome Micropencil

Go Chrome! Creëer fijne en precieze contouren met de Infinite Chrome-potloden. De formule is waterproof, long-lasting en transformeert van kleur in verschillende lichtinvallen. Met de handige micro-tip applicator kunnen precieze lijnen worden aangebracht in slechts één beweging. De gewenste kleurintensiteit kan eenvoudig worden bereikt.  

Shop Micropencil
Beauty Oil Original

Hello hero oil! Snakt je huid naar hydratie? Deze droge, lichtgewicht en snel absorberende luxe gezichtsolie is ontworpen om bij alle huidtypes te werken. De formule is zo ontworpen dat het huideigen talg zo goed mogelijk wordt nagebootst. Geformuleerd met onze gepatenteerde mix van 10 voedende oliën voor hydratatie en een natuurlijke glow.  

Shop Beauty Oil