• Gratis verzending vanaf €35,-
  • Dezelfde dag verzonden
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

Get to know Yverum

Door COSMANIA - 06 juni 2023

Get to know Yverum 

Heb jij de nieuwe producten van Yverum al ontdekt? De luxe skincare van Yverum bevat het hoogste gehalte plantaardig hyaluronzuur en SEPILIFT (een natuurlijke collageen boost). De producten zijn perfect te combineren met elkaar, waardoor je het beste resultaat kunt bereiken. In deze blog laten wij je kennis maken met een aantal fijne producten van dit luxe merk. 

Shop Yverum
 
Hyaluron Anti-ageing serum 

Bij het verminderen van tekenen van huidveroudering is hydratatie super belangrijk. Het Hyaluron Anti-ageing serum is hiervoor het perfecte product! Het bevat hyaluronzuur wat ervoor zorgt dat jouw huid vocht beter kan vasthouden. Dit resulteert in een stevigere, glanzende en beschermde huid. Na je 25ste neemt je hoeveelheid hyaluronzuur af, hierdoor is dit serum ideaal om vanaf deze leeftijd te gaan gebruiken. 

Shop Serum
 
Hyaluron Creme 24h

De Hyaluron Creme 24h geeft voeding en hydratatie aan de huid. Ook deze crème bevat hyaluronzuur, wat ervoor zorgt dat jouw huid vocht beter kan vasthouden. De crème is geschikt voor ieder huidtype en kan vooral goed gebruikt worden voor de droge en vochtarme huid. 

Shop Cream
 
Eye & Lip Serum

De huid rondom de ogen en lippen is wat gevoeliger dan de rest van je huid. Hierdoor is het belangrijk om deze delen extra aandacht te geven. Met het Hyaluron Eye And Lip Serum geef jij je lippen en oogcontouren de verzorging die ze nodig hebben. Ook bij dit product zorgt hyaluronzuur voor een stevigere en glanzende huid, terwijl het jouw huid extra bescherming biedt. 

Shop Eye & Lip Serum
 
Lip Care (With Cover)

De Lip Care van Yverum is een heerlijk product waarmee je jouw lippen 24 uur per dag verzorgt. Het product bevat de beste natuurlijke ingrediënten om jouw lippen in topconditie te houden. Deze lippenbalsem voedt, hydrateert en beschermt de lippen de hele dag door en zit in een prachtige huls verpakt.  

Shop Lip Care