• Groots aanbod van unieke beautymerken
  • Beauty shop met deskundig team en persoonlijke service
  • Gratis verzending vanaf €35 inclusief heerlijke samples
  • Same day delivery
Naar boven

Pai Skincare

Pai Skincare is de natuurlijke, organic gecertificeerde expert voor de gevoelige huid. Het Britse Pai combineert zuivere, natuurlijke ingrediënten en extracten met de nieuwste innovaties en biotechnologieën!

Een glowy skin van Pai cadeau: Ontvang nu bij aankoop van €40 aan Pai producten een Rosehip Radiance Kit cadeau! (actieproduct wordt zolang de voorraad strekt gelijk aan je shopping basket toegevoegd) 

Snel vinden: pai skincare serum | pai skincare cleanser
Sorteren

Over Pai Skincare

Pai Skincare is dé natuurlijke, organic gecertificeerde expert voor de gevoelige huid die vaak allergische reacties vertoont. Opgericht in de UK door Sarah Brown die, geboren met een flawless skin, na haar 'mid-twenties' last kreeg van een huidallergie wat haar inspireerde om een eigen merk te starten. Pai combineert de zuiverheid van natuurlijke ingrediënten en extracten met de nieuwste innovaties en biotechnologieën. Als een van de weinige beautymerken laten ze de lijst met ingrediënten in eenvoudige taal zien, zodat iedereen begrijpt wat er in zit. Ontdek Pai Skincare als de bio-expert voor de zeer gevoelige huid!