Lieve COSMANIAC, wegens drukte kan jouw bestelling iets vertraging hebben/krijgen. Sorry!
Sluiten
  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Same day delivery vanaf €1,95
  • Gratis samples & cadeautjes
  • Gratis persoonlijk advies
  • Unieke beautymerken
  • Cadeauservice

COSMANIA, the world's finest beauty brands!

Hallo, wij zijn COSMANIA en op onze webshop kun je terecht voor mooie, speciale en betaalbare internationale cosmeticamerken die vrijwel niet in Nederland te koop zijn. Wij houden van beauty brands met een sterk eigen verhaal en stellen ze graag aan je voor.

Blend with the world´s finest beauty formulas.
COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. Wij voeren merken en beauty supplies met een sterk eigen verhaal die in Nederland (veelal) nog niet te koop zijn en exclusief door ons in de webshop worden aangeboden; een van de uitgangspunten van COSMANIA’s filosofie.

Voor en door cosmaniacs
Twee andere uitgangspunten zijn openheid en interactie. Openheid die op de site handen en voeten krijgt in de vorm van eerlijke product reviews. Jouw bevindingen en ervaringen met de producten vinden we namelijk heel belangrijk! Zelfs zo, dat ze medebepalend zijn voor ons assortiment. Net als jouw eventuele tips over internationale merken die je op jouw trips of in bladen spot en graag in ons assortiment terugziet om ze bereikbaar te maken voor andere cosmetica fans. Je bent dus van harte uitgenodigd om met ons mee te denken. Interactief en enthousiast. Wij kijken vervolgens of we deze merken kunnen opnemen.

Uiteraard staat het COSMANIA scouting apparaat ook niet stil en wordt er door ons en onze internationale scouts naar harte lust tijdens reizen, in tijdschriften, op beurzen en internet gespeurd naar de leukste, mooiste en beste nieuwe producten die binnen de COSMANIA formule passen.

Zo is het begonnen
Het begon allemaal met het idee om een 'lifestyle' cosmeticabedrijf op te richten voor vrouwen en mannen die hun voorliefde voor mooie beauty brands delen. Dit idee werd al snel beloond met de Marie Claire Starters Award in oktober 2010, waarmee het succesverhaal van COSMANIA van start gaat. 

Advies en contact
We weten zelf hoe fijn het is als je als klant goed geholpen wordt, voldoende informatie krijgt en dingen duidelijk zijn. Wij doen er dan ook alles aan om onze producten en processen zo duidelijk mogelijk te omschrijven. Daarnaast zijn we zowel via mail, telefoon en chat als op Facebook en Instagram bereikbaar. Dus heb je vragen, opmerkingen, tips, trics en suggesties dan horen we je graag!